.:: Anslagstavlan ::.

Vad händer i Bedlingtonvärlden? Vad har vi för aktiviteter på gång i Skandinaviska Bedlingtonklubben?
Svar på det hittar du just på denna sida. Om det är något du känner platsar här så är du varmt välkommen att maila till
klubbens webmaster, Mimmi Naartijärvi (mimmi.naartijarvi@hotmail.com), så dyker förhoppningsvis din information upp här!
SKBKs medlemsregister

Klubben söker en person som är intresserad av att handha medlemsregistret.

Uppdraget innebär att registrera nya medlemmar, påminna om betalningar, uppdatera adresslista till tryckeriet samt att ha en regelbunden kontakt med kassören för avstämning.

Låter detta som någonting för dig? Välkommen att kontakta Catrin Eriksson på mailadress odettecin@gmail.com

StyrelsenMonter på Stockholms Hundmässa

Den 8-9 december går årets stora hundfest av stapeln med Stockholms Hundmässa i Älvsjö. SKBK brukar alltid delta med en rasmonter och styrelsen hoppas att vi kan göra det även i år.

Vi söker nu en monteransvarig som med några fler personer kan hjälpa till att bygga upp vår monter, planera bemanning av montern med hundar etc. Montern måste byggas redan fredagen den 7 december och får rivas först när Hundmässan är avslutad på söndagskvällen.
Är du intresserad av att vara monteransvarig eller att hjälpa till, kontakta Lena Lidsell, telefon 0708-67 52 55, lena.lidsell@telia.com, senast den 30 september.

Julbord
Som vanligt kommer klubben att också arrangera vårt sedvanliga julbord på lördagen efter bedömningen i anslutning till rasringen. Mer information om detta arrangemang kommer senare.

StyrelsenSkandinaviska Bedlingtonklubben finns även på facebook,
gå gärna med i sidan och se vad som händer i klubben.